Bach virágterápia - természetes út a lelki harmóniához

Dr. Edward Bach 38 esszenciája – A Bach virágterápia a növények és virágok finom rezgéseinek segítségével harmonizálja az emberek különböző lelkiállapotait, elősegítve a regenerációs folyamatokat.

Hogyan működik a Bach virágterápia?

A Bach növényi cseppek gyengéden támogatnak minket abban, hogy elakadásainkból könnyebben továbblépjünk.

Legyen szó:

  • félelmekről,
  • emésztési problémákról,
  • fáradtságról,
  • rossz lelkiállapotról egy-egy élet esemény miatt (például válás, gyász, vita vagy veszekedés),
  • vizsgadrukkról,
  • és még számos más helyzetről, a Bach virágterápia hatékony segítséget nyújt.

 

A Bach virágterápia elve hasonlít a homeopátiához, de itt a virágok rezgéseit használjuk, hogy újra harmóniába kerüljünk. Támogatja belső harcainkat és elősegíti a lelki fejlődést. Túladagolni nem lehet, és semmilyen veszélye vagy mellékhatása nincs. A terápia hatékonyan kiegészíti más terápiás módszereket, különösen a stressz, szorongás és pánik leküzdésében.

Hogyan használjuk a Bach virágesszenciákat?

Dr. Edward Bach 38 különböző virágeszenciát alkotott meg, amelyek mindegyike specifikus lelki állapothoz kapcsolódik. Az esszenciák kiválasztásánál a személy aktuális lelki és érzelmi állapotát kell figyelembe venni. Minden csepp mesterséges összetevők nélkül készül, így természetes megoldást nyújtanak.

A Bach virágesszenciák használata rendkívül egyszerű:

néhány csepp a nyelv alá, fölé vagy egy pohár tiszta vízbe csepegtetve már hatékony segítséget nyújthat. Az esszenciák személyre szabottak, így az egyéni igényekhez és az adott lelkiállapothoz készítem el.

Indulj el a lelki és érzelmi harmónia felé!

Fedezd fel a Bach virágterápia természetes erejét, és lépj egyensúlyba önmagaddal és a világgal. A virágeszenciák segítenek megtalálni belső harmóniádat és megérteni az életben rejlő jeleket és szimbólumokat.

Indulj el Te is ezen az úton. Az általam kiválasztott esszencia teljes mértékben személyre szabott, így pontosan az igényeidhez és a megoldandó lelkiállapotodhoz igazodik, hogy a lehető leghatékonyabban segítsen neked.