Te is keresed a válaszokat, miért is történnek meg veled bizonyos dolgok?

Gyakran érezzük, hogy ugyanabban a kerékvágásban rekedünk. Meglehet, nem olyan mélyen, mint korábban, de tapasztaljuk, hogy még mindig nem az igazi. A mindennapok hullámvölgyei és csúcsai között felmerül a kérdés: hogyan tudunk ebből a helyzetből kikeveredni? Mi nyújthat segítséget nekünk?

Mindig is kíváncsi voltam, miért történnek a dolgok úgy, ahogy történnek, és hogyan léphetek tovább

  • örömtelien,
  • boldogan és
  • egységben önmagammal és a világgal.

 

Anyaként a maximumot adtam, gyakran túlléptem a határokat a megfelelési kényszer, kontrollmánia, szorongás és félelem miatt. Sokáig azt hittem, ez teljesen normális, de az évek alatt rájöttem, hogy a testem jelez, ha valami nincs rendben.

Így kezdtem el keresni a válaszokat.

Az önismeret útját 1998-ban kezdtem, amikor az asztrológia felé fordultam.

Valamikor 1998 előtt három-négy évvel jártam egy asztrológusnál, akivel megbeszéltünk pár dolgot. Kérdeztem tőle, mit lát a jövőmben, merre menjek tovább tanulni három gyerek után. A gyors válasza az volt, hogy legyek asztrológus. Nagyon tiltakoztam ellene, de mellette elfogott a kíváncsiság, és jöttek a kérdések:

Vajon a képletemben is benne van?

Mikor jönne el ennek az ideje?

A válasz pedig az volt, hogy két-három év múlva.

Nem vettem komolyan, de ahogy elteltek az évek, én is sok mindenen keresztül mentem, és végül úgy alakult, hogy beültem egy asztrológiai órára. Egy olyan asztrológiai órára, amit véletlenül pont az a hölgy tartott, aki korábban elemezte a képletemet.

Kipróbáltam, megtapasztaltam, megtanultam, megszerettem

Tanulmányaim:

Az első tanárom azt mondta:

„Megtanítalak titeket másképp, több nézőpontból nézni a világot, a dolgaitokat, önmagatokat és a problémákat. Ennek eredményeképpen megtanulhatjátok, hogyan húzzátok ki magatokat a nehéz helyzetekből, és hogyan segítsetek másokon is.”

Tapasztalat, és útmutatás

Ezt a sok tapasztalatot és gyakorlatot szeretném átadni neked, hogy megtaláld önmagad, és megértsd az életben rejlő jeleket és szimbólumokat.

Természetesen nem kell egyedül végigjárnod ezt az utat. Kérhetsz segítséget terapeutáktól, szakemberektől, és ha szükséges, orvosoktól is. Az önmagam felfedezése áttörést hozott az életemben. Megismertem jó és rossz tulajdonságaimat, és megtanultam, hogyan kovácsolhatok erőt még a félelemből is.

Ez az én történetem. Remélem, inspirációt nyújt számodra is az önismeret és a belső béke útján.

Üdv.: Mónika

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem bátran egy üzenetet, vagy keress bármelyik elérhetőségemen.

Mobil: +36 30 577 31 79

E-mail: info@asztrofelfedezo.hu

2030 Érd, Tömösi utca 42

H - P : 09:00 - 18:00